22 aprilie 2017

Saturday's Theme - Nail Charms

Salutare! 

  Într-o săptămână, vremea s-a schimbat radical. Frig, ploaie și în unele zone este iarnă în toată regula. M-a cam speriat schimbarea de anotimp. Și bineînțeles că nici starea de spirit nu a fost una tocmai bună...  
  Dimineața asta a început bine. Puțin soare și mai parcă nu mai este totul așa cenușiu ca zilele trecute. Sunshine is the best medicine! ☼ 
  Revenind la ale noastre, azi avem o temă frumușică și la îndemâna oricui: Studs & nail charms. Eu am ales-o pe cea din urmă, adică aplicații pentru unghii. Nu mă pot lăuda cu multe manichiuri cu ținte, pietricele, etc. pentru că nu prea sunt pe placul meu. De obicei, le folosesc doar când sunt înscrisă la o colaborare. 


  A fost unul din momentele alea în care nu știam exact cum să mă pregătesc. Dar am găsit repejor o soluție. Peste oja galbenă Rimmel London Rita Ora - Daisy Days, am desenat câteva floricele oranj și frunzulițe verzi. După ce am matifiat manichiura, am lipit pietricele și aplicații metalice în formă de triunghi. 

  1.  Gabi - http://paginidezisinoapte.ro/
  2. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro
  3. Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro/
  4.  Claudia - http://www.claudiaschoice.ro/
  5.  Sophie - http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  6. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro/
  7. Madalina - http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
  8. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
  9. Raluca Denise - https://www.instagram.com/babyralukutza
  10. Emi - www.manichiurisimple.blogspot.ro

 Cu o manichiură atât de veselă și accesorizată, poate reușesc să chem primăvara înapoi. Voi ce ziceți? Credeți că mai avem mult de așteptat după ea?

Pe curând! 
M. 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu