25 iulie 2015

Nail Art Marathon - Stamping decals

Bună!

  Ieri vă prezentam tehnica water marble, iar astăzi a venit rândul tehnicii Stamping decals. Postarea este dedicată Colaborării Maraton.
  În ultimul an, am prezentat pe blog și modele realizate cu ajutorul kitului pentru ștampilare. Tehnica reprezintă o variantă mai simplă de a ne decora unghiile, într-un timp scurt. La rândul lui și stamping-ul se împarte în 2 categorii: putem imprima modelul ca atare pe unghii sau putem realiza decals. Personal, consider că stamping decals este varianta mai deosebită. Avem posibilitatea să colorăm modelul după bunul plac și astfel obținem un rezultat mai frumos și mai complex. Găsiți aici un tutorial din poze. Nu-mi aparține, dar este foarte bine exemplificat. 
  Modelul propus este unul extrem de colorat și cu flori exotice. Plăcuța dreptunghiulară BP-L024 de la Born Pretty Store și câteva oje în nuanțe neon, mi-au fost de mare ajutor. Florile le-am colorat în interior cu ajutorul ojelor: China Glaze - Hang-ten toes, Sun of a Peach, Laura Clauvi - Neon green și Flormar #420. Iar pentru ștampilat, am folosit oja neagră de la Konad. 
Cam atât pentru azi. Mai sus aveți lista cu fetele înscrise la temă. 

xoxo
 M.  

https://www.facebook.com/Miss-Happy-And-Her-Nails-135525646630927/https://plus.google.com/u/0/+MissHappyAndHerNails/postshttps://instagram.com/miss.happy.and.her.nails/https://www.youtube.com/channel/UCNP3tfVCRTqcEx0SWgZ1Kuw

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu