05 octombrie 2014

Think Pink Challenge

Bună!

  Dacă Duminica trecută am luat parte la colaborarea Fall Into Beauty, astăzi vă prezint o nouă colaborare mai specială, Think Pink.
Luna Octombrie este dedicată prevenirii și informării cu privire la cancerul mamar. Și pentru a fi alături de femeile care suferă de această cumplită afecțiune, noi bloggerițele/vloggerițele vom purta roz ca dovadă a conștientizării.  
  Oana este cea care a venit cu inițiativa, iar noi ne-am alăturat cu mare drag. Simbolul este panglica roz, aceasta fiind recunoscută cu ușurință de multe dintre noi. 
sursă: http://ro.pinterest.com/

  Astăzi vă propun o manichiură nouă, la care am folosit cea mai recentă ojă din colecție. Ea face parte dintr-un set de 3 mini oje (7 ml) Bershka Glitter Fantasia. Acesta este disponibil online și în magazinele fizice la prețul de 30 lei. Ojele se prezintă în 3 nuanțe: alb, roz și lila, bogate în glitter colorat. Au pensula lată și devin opace în 2 straturi. 


   Despre model, nu am foarte multe de spus. Pe o singură unghie, am aplicat Farmasi French Manicure #02 și am desenat o panglică roz, decorată cu floricele. Modelul a fost pictat cu ajutorul vopselelor acrilice de la Lidan. Manichiura am realizat-o luni după amiaza și am purtat-o toată săptămâna.

  
  Luna aceasta, mi-am propus să port mai mult roz. Nu mă machiez cu farduri (doar primer, eyeliner și rimel) și nici ruj roz nu port, așa că manichiura este singura opțiune rămasă. 

Lista fetelor este afișată mai jos. Nu uitați să le faceți o vizită și lor:
  1. Oana - http://unghiutele.blogspot.ro/
  2. Andreea - www.dittanail.blogspot.ro
  3. Anca - http://o-fata-simpla.blogspot.ro/
  4. Andra - http://andrakat.wordpress.com
  5. Alina - www.venuschic.com
  6. Ella - http://beauty-corner-for-women.blogspot.ro
  7. Mădălina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
  8. Oana S. - https://www.youtube.com/user/babyduoll/
  9. Claudia - http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

Mulțumesc de vizită și weekend frumos să aveți!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu